Selecteer een pagina

De holowall, een bijzonder knap stukje technologie

Er kan worden vastgesteld dat er tegenwoordig steeds vaker gebruik wordt gemaakt van hologrammen. De zogenaamde holobox maakt het bijvoorbeeld mogelijk om mensen te projecteren op eender welke locatie verspreid over de wereld. Het kan daarbij bovendien zowel gaan om een live projectie als om bijvoorbeeld content die op voorhand werd opgenomen. Eveneens een product welke gebruik maakt van hologrammen is de zogenaamde holowall. Zoals de naam reeds laat vermoeden is er hierbij sprake van niet één, maar wel van verschillende units die samen kunnen zorgen voor een waar spektakel. Wil je hier graag meer over ontdekken? Dat is hieronder mogelijk!

Wat kan je verwachten van een holowall?

De holowall creëert een bijzondere, visuele beleving. Het gaat hierbij dan ook niet zomaar om een holografisch spektakel. In plaats daarvan is er sprake van een dynamische dimensie waarop hologrammen pas echt helemaal tot leven kunnen komen. Door het schakelen van verschillende units kan er een ongeëvenaarde beleving tot stand komen. Betreed een wereld waarin creativiteit en beleving hand in hand gaan om jouw publiek niet alleen te inspireren, maar bovendien ook te kunnen betoveren. Heel wat bedrijven hebben er inmiddels reeds voor gekozen om gebruik te maken van een dergelijke wall en de verwachting is dat dit naar de toekomst toe alleen maar verder toe zal nemen. 

De installatie hoeft zeker niet moeilijk te zijn

Wanneer je voor de eerste keer een holowall in werking ziet is de kans vrij groot dat je vreest dat deze niet bepaald eenvoudig in te stellen valt. Dat is echter niet helemaal juist, integendeel. Vergelijkbaar zoals met een holobox kan er dan ook worden vastgesteld dat de installatie als vrij eenvoudig kan worden bestempeld. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat het eindresultaat altijd de door jou vooropgestelde verwachtingen perfect zal kunnen inlossen. Benieuwd of deze technologie ook voor jouw situatie mogelijks een interessante oplossing kan bieden? Dan is het uiteraard altijd de moeite waard om even in contact te treden met een expert. Hij of zij kan je precies vertellen op welke manier ook jij deze bijzondere technologie in je bedrijf kan implementeren. 

Wil je graag een holowall kopen of huren?

Zoals reeds aangehaald eerder op deze pagina zijn er vandaag de dag heel wat bedrijven sterk geïnteresseerd in de mogelijkheden die gecreëerd kunnen worden door middel van een holowall. Dit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven ook overwegen om tot aankoop over te gaan. Wanneer je gebruik wil maken van deze bijzondere technologie zal je tot de vaststelling komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen twee verschillende opties. Het gaat hierbij om de volgende:

  1. Het kopen van een holowall;
  2. Het huren van een holowall;

Beide opties kunnen zeer interessant zijn. Bij het kopen van een holowall is het natuurlijk zo dat je slechts te maken zal krijgen met een bepaalde, eenmalige aankoopprijs. Dit gezegd hebbende is de keerzijde van de medaille dat deze éénmalige kost wel een stukje hoger is gelegen. Indien je liever geen grote investering wil doen kan de keuze voor een holowall huren interessanter zijn. Het is uiteraard vooral zaak om te bepalen wat voor jou nu precies de interessantste oplossing is. Wat ook handig is is een holobox